Hello

Konstigt nog försov jag mig inte idag, kan bero på att jag hade en tid och passa. Skulle möta Sandra utanför hennes lägenhet klockan 08:00  så vi kunde ta bussen tillsammans till skolan. För övrigt så var skolan tråkigt ... Som vanligt?
Efter skolan gick jag hem och åt lite sen gick jag ner till stan igen och följde med Andreas till frisörsalongen, kändes lite ovärt att jag gick ner dit för satt ändå i 20 minuter och gick hem sen, men ville vara lite snäll. SKÄMT. Asvärt ju, fick ju träffa honom, även om det var 20 minuter.

Hade tänkt och skriva min inlämningsuppgift som skulle varit inne förra måndagen men ingen av mina lärare verkar bry sig, vilket är skönt för fattar ändå inte vad man ska göra. BRA!

we are beautiful no matter what they say


JÖNKÖPING

Klockan 11:06 ringer Ivanka och väcker mig, men jag orkade inte svara så jag satte på ljudlöst (haha!) men sen smsar hon mig och frågar om jag vill åka till Jönköping. Hade 30 minuter på mig också fixa mig .... Hatade allt och alla vid det tillfället med dom är vana. :)

Det första jag gjorde i Jönköping var att köpa nya skor som jag fick skoskav av för jag satte på mig dom direkt, heheh.

:- 699

Mycket nöjd med mitt köp! Snålar lite med pengar för måste ha tillräckligt till Andreas födelsedagspresten.
Efter A6 åkte vi till centrum och fikade med en utav Dejans kompis. Riktigt gott med chailatte(?) och en chokladmuffins som jag knappt åt.
Efter fikat åkte vi till en tråkighandbollsmatch...... vet inte ens vem vann, brydde mig inte, fikade mest. ;ppPpP

SKIS

Jag åkte skidor idag! För första gången! Ni anar inte hur nervös jag var när jag satt på bussen påväg till kettil. :(
Höll helt ärligt på och backa ur när jag såg backarna .......
MEN! Det gick faktiskt riktigt bra att åka även om jag ramlade 217308127038 gånger och höll på och bryta båda benen 2 gånger och ramlade i liften flera gånger och skämde ut mig. :) helt okej! Men fan vad svettig man blev när man åkte! Kanske för jag hade extra strumpor på mig, tights, mjukisbyxor, t-shirt, munktröja och en luvtröja!

Jag räknar med att jag kommer ha fetaste träningsvärken imorgon. Var så himla trött när jag kom hem så jag somnade 18:00 till 21:00 ...

SORRY

Inte världens bästa uppdatering. Det kan bero på att jag har varit borta från hemmet varjedag = skönt!

I måndags började skolan igen. Gick inte så bra att somna den natten = 2 timmar. Somnade riktigt tidigt när jag kom hem, 18:00 och vaknade 07:00 och glömmer att jag har sovmorgon ... Det är riktigt skönt att börja skolan igen efter 4 veckor kan jag säga!

Igår var jag med min pojkvän. Han var så snäll som gick till stan och "shoppade" med mig! Lite pinsamt att han är mer tjejig än mig ... hahah. ;) Hittade en tröja och köpte ett par lösögonfransar. Sen traskade vi vidare till honom och laddade ner The Social Network som inte funkade sen! Under nedladdningen blev jag så sjukt sugen på att äta något gott, så vi gick ner till Ica Helges och köpte paj och vaniljsås! Riktigt gott att dränka pajen med sås!

Än så länge så har veckan varit superbra och jag hoppas det håller på såhär ett bra tag till!

-

Vill inte vara hemma längre. Vill flytta så fort som möjligt. När jag väl är hemma så känner jag bara av negativ energi. Vill bara gråta gråta gråta och aldrig komma upp ur min säng. När jag inte är hemma, så tänker jag inte på något. Jag behöver komma ut ur huset varje dag. Jag har ingen lust för att göra något osv när jag är här. Vill verkligen flytta men vill inte lämna min mamma.
Jag känner mig så svag i huvudet och kroppen. Jag orkar inte och vill inte må såhära.

Mitt självförtroende är på 0% igen. Jag känner mig äcklad av mig själv när jag ser mig i spegeln. Jag vill vara fin, ha den fina kroppen och håret. Jag vill kunna tycka om mig själv utan att någon ska kalla mig egoist. Jag vill inte må såhära.

...

Jag vill bort här ifrån. Bort från Vetlanda, bort från allt och alla. Det kommer inte göra saken bättre. Men vill bara bort från min lägenhet. Sova över hos någon i några dagar. För just nu är allt skit, verkligen allt. Orkar inte.
Arg, ledsen, sårad, förvirrad, besviken, chockad, förvånad, frustrerad, förbannad, äcklad, svag.
Problem med kärleken.
Problem med familjen.
Problem med släkten.
Bara massa problem.

R.I.P

Runt 12 tiden hör jag mamma gråta så hon skriker. Jag fick panik och stack direk till köket. Där sitter hela min familj och mamma pratar i telefonen med hennes syster. Jag får panik och undrar vad som har hänt. Pappa säger att min gammel-farfar har skjutit alla i huset. Jag blev helt chockad och började störtlipa så jag också skrek, men så var det inte ... Utan min gammel-farfar hade skjutit min gammel-farmor i huvudet och sen skjöt han sig själv, självmord. Han kunde inte se henne lida mera och han orkade inte lida heller. Allt detta pga deras son, min morfar.
Mina tårar bara rann ner ... Jag kan inte tro det. Detta hände 12:05. 12:05?! Det var ju nyss ...

Jag älskar min gammel-farmor och gammel-farfar så himla mycket. Jag vill inte tro att detta är sant.


DAY 11 This upsets me

Rasister gör mig upprörd. Jag tycker det är så himla fel att vara rasist. Finns absolut ingen anledning till att vara det. T.ex om en mörkhyad person slår dig, varför ska du börja hata alla mörkhyade? Varför inte bara hata den personen som gjort dig något ont? Det är så himla fel att dra alla över en kam och hata t.ex alla muslimer. Varför? Jag blir så himla förbannad!
Jag kan helt ärligt talat säga att jag inte vill ha något med rasister att göra. Jag respekterar dom till 0% eftersom dom respekterar inte mig. Varför ska man hata en mörkhyad för? Säger hudfärgen vad du har för personlighet? Varför ska man hata muslimer? ALLA muslimer är inte terrorister. Lär känna personen innan du dömer honom/henne.

Att vara rasist är väldigt omoget och pinsamt. Väx upp och sluta hata.



 



MISS YOU ...

Har ni också de dagar då ni saknar hur erat hår har sett ut? Jag har den dagen nu ... Innan den 16 November hade jag långt rött hår men som var riktigt utslitet för jag hade inte klippt mig på 1,5 år. Brukade pussa och smeka mitt långa röda hår om nätterna för jag tyckte det var så fint ... Den 16 november 2010, Tisdag 17:00 var en riktigt hemsk och sorlig dag för mig .. HUR KUNDE DU GÖRA SÅHÄR MOT MIG RÖDIS? :( Jag saknar dig, riktigt mycket. Mitt fula korta bruna hår växer ju aldrig! VAD SKA JAG TA MIG TILL? Saknar dig rödis .. Come back to me! ♥


RAINBOW

När jag gick på mellanstadiet så tyckte jag att regnbågar var riktigt grymma! Jag ville verkligen veta vad som fanns i början av regnbågen, så gissa vad jag gjorde när jag var 12 år? Jo .... Jag cyklade till regnbågen! Cyklade faktiskt rätt långt, men regnbågen närmade sig aldrig mig, så jag gav upp och cyklade hem igen ... True story!


DAY 10 Someone I want to switch lives with for a day, & why

Jag skulle vilja byta mitt liv med Kenza en dag. Hon verkar ha ett sånt himla bra liv. Hon reser väldigt mycket utomlands och har en snygg serbisk pojkvän. ;) Visst, hennes liv kanske inte är så bra som den verkar på bloggen? But who knows, skulle ändå vilja byta för en dag. Dessutom är hon en utav den vackraste kvinnan jag vet.

Vem vill inte resa till varma länder några gånger om året i några veckor?



5 MONTHS

Tänk att tiden går så himla snabbt. 153 underbara dagar med dig, Andreas. Fem månader. Jag kan verkligen inte förstå att det är fem månader idag. Det känns verkligen som det har gått bara någon vecka och inte 21 veckor.
Under denna tiden så har mina känslor för dig blivit så himla starka så inget kan förstöra det. Det du och jag har, det har inget annat par på denna jorden. Helt ärligt så känns det fortfarande konstigt och säga att du är min pojkvän. Det låter riktigt overkligt. Det är bara något jag kan tänka mig säga i mina drömmar.

Jag behöver inte skriva en wall och text om hur mycket jag älskar dig, för jag kan inte göra det. Jag kan inte förklara min kärlek till dig. Men du vet att jag älskar dig, mer än något annat. Du har verkligen förändrat mitt liv. ♥

Vi båda vet inte om vi kommer
vara tillsammans livet ut.
Men en sak är säker.

Jag kommer göra vad som helst för att det ska vara du och jag, livet ut
.



IVANKA

Någon ville att jag skulle ha flera bilder på Ivanka, och det är ju inte så svårt och fixa?













Och finaste bilden på min Ivanko!


FUN

Fick en del svar från förra inlägget. Me happy! Många ville att jag ska ha flera bilder på min blogg (speciellt på ivanka). Det ska jag försöka fixa! Men är väldigt lat med att lägga in bilder på datorn osv. But I will try!

Min dag ser ut såhär: Jag vaknar runt 13:40. Ska ligga i sängen ett jätte bra tag till. Runt 19:30 är det handbollsmatch som man ska ner till och titta på med Ivanka och andra brudar. Sen vet jag inte vad jag ska göra.

Skön sommarbild med Ivanka!


WHO ARE YOU?

Jag blir verkligen jätte glad utav att jag har så många läsare, cirka 40-50 om dagen! Dock så får jag väldigt väldigt lite kommentarer, så skulle vara kul om ni tog tag i det och svarar på ett par frågor. :)

Vad heter du?
Hur gammal är du?
Varför läser du just min blogg?
Vad vill ni ser mer i bloggen?

NEW PIC


DAMN YOU

Igår när jag och Dadi skulle åka till Ivanka, så ska självklart idioten backa för snabbt så han krockar i en bil. Okej, nu överdrev jag. Han råkade bara nudda till den dära spegeln vid dörren på bilen. Inget blev skadat MEN ... Idag så ringer min pappa mig (eftersom jag inte var hemma) och berättar såhär ..

Nej vänta ... Jag måste måla en bild på hur våran bil och gubbens bil var parkerad så ni fattar bättre.
Blå bil är våran bil, och grön bil är gubbens bil.

Som ni förstår så skulle min bror backa bilen. Han backade lite väl för snabbt, men hey? So what? Ingen bil är väl bakom honom? MEN JOOOOOOO. Gubbjävelns bil är parkerad halft på trotoaren. :) BRA! Nej. Men som sagt, Dadi nuddade bara spegeln sådär lite.

SÅÅÅ IDAG! Så ringde min pappa mig och berättade att gubben hade sett allt från fönstret. (det var kolsvart ute, regnade, han har dålig syn OCH är 80 bast, JA mycket han såg!)Han sa att han har värsta bucklan på bildörren och det är vårat fel. Hur då undrar vi? För vi har inte en enda repa eller något på våran bil, så det kan inte varit vi. Men nej, han ska inte ge sig, utan han ska polisanmäla oss och tar kort på våran bil. Fattar inte ens varför han tog kort på den? Sen kommer han upp och börjar tydligen tjabba att det är vi och blablabla. Fyfan vad förbannad jag blev. MEN han blev lite ägd av oss. Vi sa att vi tänkte polisanmäla honom för att han parkerade olagligt, då vart han allt tyst. :)

BRB CALL GRANNFEJDEN!




DAY 9 MY FAVORITE SONG


LEGENDS OF THE FALL

Har precis tittat klart på Legends of the fall. En film från 1994 som är så otroligt bra och fin! Tårarna kom efter en halvtimme och bara fortsatte rinna tills filmen var slut. Jag gillar faktiskt sådana filmer, lite cowboy men ändå romantisk film. Ni borde verkligen se denna filmen. Åh så fin den är!

Ja, mycket text är det och läsa, men väldigt värt det.



"Trötta pga all svek Förenta staternas regering har förekommit av indianer, pensionerar Överste William Ludlow (Anthony Hopkins) till en avlägsen del av Montana med One Stab, en indian vän, där de bygger en ranch. Åtföljer dem är lejd Decker, Deckers Cree hustru Pet och deras dotter Isabel II. Överstens fru, Isabella, inte anpassar sig inte till de hårda vintrarna och flyttar till östkusten. Överste Ludlow har tre söner: Alfred, den äldste, är ansvarsfull och försiktig, Tristan är vild och väl insatt i amerikansk indiska traditioner, Samuel, den yngsta, är utbildad men naiv och ständigt bevakas av sina bröder.

Vid tolvårs ålder rör Tristian en sovande grizzly björn. Björnen vaknar och slår till Tristian, skadar honom, men han högg björnens tass och skar av en av klorna.

Samtidigt som pojkarna växa upp, Samuel återvänder hem från Harvard med sin fästmö, Susannah Fincannon. Hon ser Tristan som spännande, men älskar Samuel. Innan de ska gifta sig, berättar Samuel för hans familj att han lämnar dem för Calgary, att ansluta sig till kanadensiska expeditionskåren, och stödet Storbritannien i kampen mot Tyskland. Men till deras fars missnöje, Alfred och Tristan avgår också.

Under första världskriget, bröderna befinner sig i den 10: e bataljonen, . Alfred var som officer, leder en avgift i ingenmansland. Tristan överger sin enhet för att vara på Samuels sida. Attacken slås tillbaka med stora förluster, och Alfred är skadad. Vid besök hos Alfred på sjukhuset, får Tristan reda på att Samuel har frivilligt valt att gå på en farlig spaningsuppdrag. Han rusar ut för att skydda sin bror men anländer för sent för att rädda honom från att dödas. Ödelagda, Tristan håller Samuel tills han dör, sedan skär ut Samuel hjärta, som han skickar hem för atbegravd på sin fars ranch. Fylld av hat, springer Tristan ensam bakom tyska linjer, dödade två artillerister. Till fasa för hans medsoldater, återvänder han till lägret med skalper av tyska soldater hängande runt halsen. Han är utskriven från arméns tjänst, men går inte hem. Alfred återvänder till Montana och föreslår äktenskap med Susannah, men hon avböjer.

Tristan återvänder hem, där Susannah finner honom gråta över Samuel grav. Susannah försöker trösta honom. Under en tid blir de två förälskade i varandra. En svartsjuk Alfred konfronterar Tristan och senare lämnar ranchen för att fortsätta sitt liv i Helena. Tristan relation med Susannah är dömd av sin skuld och smärta för att inte skydda Samuel, liksom känslan ansvarar för att driva Alfred bort. Dessa demoner tvinga honom för att resa i flera år. På ranchen, väntar Susannah på honom men så småningom får ett brev: ". Allt vi hade är dött, precis som jag.." Alfred finner henne gråtande på verandan och försöker trösta henne. Överste Ludlow finner dem tillsammans, vilket leder till ett argument och faller ut mellan överste och Alfred. Överste Ludlow lider senare av en stroke. Han talar inte på år och ranchen försämras. Med tiden går Susannah med på att gifta sig med Alfred, numera kongressman. Alfreds näringslivet och politiken får honom att engagera sig i O'Banion bröderna bootleggers och gangsters.

Tristan återvänder under förbudstiden, vilket väcker liv tillbaka till ranchen och hans far. Han accepterar Susannahs äktenskap och senare blir kär i och gifter sig med Isabel II. De har två barn, den äldsta är en pojke som heter Samuel för att hedra hans egna bror. Livet verkar bli normalt igen för Tristan. Han finner sann lycka i hans unga familj. Tristan blir inblandad i småskalig smuggling bootleg sprit, han omkom i strid med O'Banion bröder. Tristan fru blir skjuten av misstag, dödad av en polis som arbetar för O'Banions, och i ett anfall av förtvivlad sor misshandlarg Tristan officer nästan till döden och måste tjäna trettio dagar i fängelse. Susannah besöker honom men Tristan vägrar hennes framsteg och insisterar på att hon "åka hem till Alfred". Efter frigivningen dödar Tristan och Decker de ansvariga för Isabel II: s död, däribland en av de O'Banion bröder.

Susannah begår självmord efter att ha insett att hon inte kan leva utan Tristan. När den återstående O'Banion bror kommer för Tristan så blir han och de korrumperade sheriffen dödade av överste Ludlow och Alfred som Tristan försökde skydda sin far. Alfred blir sams med sin far och bror. Tristan visste om att han kommer att få skulden för männens försvinnande, lämnar för berget landet efter att ha frågat Alfred att ta hand om sina barn. Med tiden dör alla i hans liv före honom. Som en gammal man, går Tristan en glänta för att undersöka en djurkropp och är inställd på en grizzlybjörn. Han drar sin kniv och slagsmål det. Som de kämpar, bilden freeze frames som One Stab berättar: "Det var en god död."

IVANKA

Min bror snackade med Dejan (ivankas bror) igenom en mick på xbox. De började snacka om att Dadi skulle dra till Dejan så de kunde spela och direkt så frågar jag om Ivanka är hemma. Jag fick svaret ja och självklart åkte vi dit. Var så himla längesen jag såg min bebi! Som vanligt skrattade hon när hon öppnade dörren. Fattar fortfarande inte varför hon skrattar åt mig så fort hon ser mig. :(
Vi chekade några video-klipps på youtube, snackade riktigt mycket och skrattade, eller ja .. Ivanka skrattade åt mig.
Förstår ni hur mycket jag har saknat henne?! Har inte träffat henne på ja .. en månad! Hur klarade du dig Ivanka? :)

Eftersom jag inte har någon fin bild på mig tillsammans med Ivanka, så får det bara bli en sommarbild på henne.



TUT TUT

När pappa och jag var påväg till Virserum (doktorn) så sa jag till pappa att jag är rätt sugen på att övningköra. Övningkörde hela vägen hem sen + genom stan i Vetlanda. Jag har inte kört på mer än ett halft år, men skilzen är kvar!  Körde till och med när det var mörkt ute och det snöade/regnade. Det har jag aldrig gjort innan. Så jävla skönt att snön börjar försvinna mer och mer.

STILL SICK

Jag är fortfarande sjuk men mår så himla mycket bättre än vad jag gjorde i torsdags. Tror jag höll på och få körtelfeber för jag hade alla symptomer och jag vet hur jag fick den. Det smittas via t.ex när man tar någon i handen, och jag praktiserar ju på en förskola där aaaaaaaaaaalla barn vill hålla min hand. Och tror ni det är något barn som INTE är snorig där? Nej, ALLA är snoriga där, och ALLA ville krama mig också. Så ja, deras ansikte var 1 mm ifrån mitt. Mysigt. :)

Det svider inte längre i halsen, jag har ingen feber och inte ont i mina leder utan jag är bara riktigt svag i kroppen. Det känns som jag är full 24/7 om jag ska gå eller stå länge. Det kan beror på för jag har ätit riktigt lite sen i onsdags. Men så är det när man inte haft någon aptit. Idag ska jag till doktorn, så vi får se vad hon säger. Det dåliga med att vara sjuk är att jag måste vara hemma hela denna veckan = jag kommer få göra om min praktik i en vecka när mina klasskompisar är i skolan. Rätt orättvist, för jag har inte valt att vara sjuk. Och nej, jag tänker inte tvinga mig själv att gå till praktiken när jag är så himla svag i kroppen. Finns stora chanser att jag kommer svimma. Verkligen inte värt att gå då. Har jag inte rätt?

DAY 8 MY FAVORITE MEMORY

Mitt favoritminne är nog när jag fyllde 16 år. Det var första gången på 11 år tror jag, att jag har stannat hemma i Sverige och firat min födelsedag. Vanligtvis åker vi alltid till Bosnien i slutet av juni eller i början av juli.

Det var så himla kul och fira min födelsedag med MINA vänner och få presenter. Visst, jag fick presenter i Bosnien också och det uppskattar jag. Men i somras, så fick jag så många och fina presenter som jag verkligen tyckte om och blev helt förälskade i dom! Fy så mysigt vi hade. Vädret var perfekt, tårtan var perfekt, mina vänner var perfekta, allt var perfekt! Jag kände mig verkligen omtyckt då, och att dom kom dit för min skull. Inget jag kommer glömma!










IM LOVIN IT

Ibland är det rätt skönt att vara sjuk. Sa till mamma att jag var rätt hungrig men visste inte vad jag skulle äta för något, då kom hon på att jag kunde äta donkenmat. Why not? Så hon gav sitt kort till brorsan så åkte han ditt donken och köpte mat åt mig, hehehe. B-) Men ah, frågade om han kunde hämta ett glas mjölk till mig, men det ville han inte ......... Tror han har märkt att jag har piggnat till rätt mycket. Damn it.


DAY 7 THIS IS MY DEPENDENCE

Jag är beroende av många saker och många människor.
Först och främst är jag beroende av all kärlek jag får från min pojkvän, familj och vänner! Och så klart är jag beroende av dom också, och inte bara kärleken! Vad skulle man ärligt talat göra utan kärlek? Världen skulle vara hur trist som helst. Utan kärlek skulle vi inte ha några vänner, familj, pojkvän/flickvän, husdjur osv. Jag tror inte världen hade existerat så länge ... För utan kärlek, så klarar vi oss inte.

Vem är inte beroende av datorn? Det första jag gör när jag kommer hem, är att jag sätter på datorn och loggar in på facebook. Men vem fan gör inte det? ;) Jag spenderar nog vääääldigt mycket tid framför datorn ... Om jag är hemma hela dagen så sitter jag framför datorn ... hela dagen ...

OCH MUSIK?! Musiken behövs så himla mycket! Ja, ni som är beroende av musik vet ju själva hur det är. :)

DAY 6 SONGS I CAN LISTEN TO ON & ON AGAIN

Howie Day – Collide - Acoustic Version
Olle Hedberg – The Scientis
Owl City – Vanilla Twilight
Ron Pope – Lullaby
Ron Pope – Perfect For Me

Jag älskar lugna låtar. Det är då jag tänker som mest.

DAY 5 MY FAMILY

I min famlj är det jag, min bror, min mamma och min pappa. Min familj kom från Bosnien 1993 pga. det var krig. De hade väldigt tur som kom så tidigt till Sverige för då behövde man inte söka asyl osv. Men efter fyra dagar dom kom hit, så behövde dom göra det. De bodde i rynkeby har jag för mig. Ett ställe som kantan, rosengård osvosv där alla blattar är. B-) Pappa jobbade på en pizzeria medans min mamma var mattant. Sen 1994 ploppades jag ut, och livet blev självklart bättre!

Min bror heter Dalibor och ska fylla 21 år. Just nu jobbar han på Pallco men i höst ska han flytta till Linköpin har jag för mig och studiera vidare till något inom dator. Vet inte riktigt vad. Hans intressen är att sitta vid datorn och spela onlinespel. Han ser verkligen ut som en datornörd. Glasögon och .. Ja, glasögon. 8-) Han är faktiskt en riktigt snäll bror! Men när vi var små så bråkade vi verkligen heelllaaaa tidddeeen. Vi slogs så det började blöda, hahaha så jävla störda var vi. Fast, vi är inte lika störda längre och bråkar väldigt sällan. Han hjälper mig med det mesta, speciellt i matte. Men ibland så ger han upp med det, för jag är för trög för att fatta .... Han och jag är så himla olika, inte ens 1 % lika. Ni kan ju fråga vem som helst.

Min mamma heter Gordana och ska fylla 40 år. Världens bästa mamma. Hon är en sån person som tänker först på sin familj, sina vänner och sen på sig själv. Jag har aldrig mött en sån osjälvisk människa i hela mitt liv. Jag kan prata med min mamma om allt, även om jag inte gör det. Vissa saker vill man ju hålla för sig själv. Många säger att jag är lik mamma på sätter. Att jag också väljer mina älskade först och mig själv sist, att jag är envis som en åsna. Jag ger inte upp så lätt som vissa kan tro. Jag älskar min mamma så himla mycket. Utan henne så vill jag inte veta hur mitt liv skulle se ut.

Min pappa heter Tihomir och ska fylla 44 år (gubbe hehe :pPPpP). Många säger att jag ser ut precis som min pappa och det tar jag kränkande, för jag är finare. :( Hahha nej skojar. Men jag vet att jag och pappa är så himla lika på sättet. Vi båda blir så himla lätta arga så vi verkligen har lust och DÖDA någon. Vi hatar när någon ljuger för oss även om vi själva ljuger ibland ...
Min pappa är rätt spelberoende av .. poker på facebook .. just like my mom. Fattar inte det roliga i det ... Nerds.





WHY GOD, WHY

Jag har inte bloggat på några dagar nu eftersom jag är så himla sjuk. I onsdags gick jag hem från min praktikplats för jag hade så himla ont i ryggen, frös, mådde illa och hade feber. Jag mådde bara sämre och sämre. Mitt i natten klockan 03:00 vaknar jag av smärtor i halsen och kroppen. Började gråta så ont som jag hade. Min bror väckte mina föräldrar. Fick lite cola, men efter tre klunkar spyr jag! Somnade om till 10:30 av att jag mår illa så jag spyr åter igen.
Hela torsdagen ligger jag i sängen och kämpar för att inte gråta pga all smärta. Min hals är så himla svullen och röd. Den har krympt ihop så mycket så jag har ändrat min röst helt och hållet. Varje gång jag sväljer så svider det och bränns det som fan så jag blir tårögd så jag undvikder att svälja ... När jag hostar så hostar jag upp blod ..
Idag åkte vi till Virserum till vårdcentralen. Doktorn tittade i halsen och hon sa att jag inte hade halsfluss. Sen tog hon blodprov. Hade 25,6. Har man över 20 så har man bakterier. Men de var inte säkra om jag hade virus eller bakterier så jag ska komma tillbaka på måndag.
Idag åt jag liiite soppa. Hade inte ätit något sen i onsdagskväll. Har bara fått i mig massa vätska.

BLOGLOVIN

Har börjat följa tre tjejer till på bloglovin!
Emilia Nilsson
Sara Hjälmeby
Linda Nordwall

Tycker i alla fall att ni ska gå in och titta på deras blogg. För detta är tre härliga tjejer som har jätte fina bloggar! ♥

Själva kan ni följa mig HÄR på bloglovin!

SICK

Idag när jag vaknade så mådde jag helt asbra. Hade en sjuk dröm. Vet inte vad den handlar om, men vet att jag drömde om förskolan och lärarna? ... Sicken marddröm! Aja, jag stack till praktiken och kom fem minuter försent som vanligt. När vi väl hade frilek så skulle jag tydligen bära tre pers upp och ner flera gånger om ... Gjorde det för att vara snäll för kännner att jag är lite väl för sträng mot dom för att vara en praktikant. Men gissa hur jag mådde efter det? Trodde min rygg skulle dö, för dom var inte så himla lätta! Hade ont i hela kroppen, mådde illa som fan och började frysa. Okej, jag tror inte det beror på för att jag bar dom, men jag stack ändå hem vid 12:00. När jag väl kommer hem så lägger jag mig i mammas säng och skakar av kyla medans mitt huvud vill explodera. Men efter en alvedon och en ipren så mådde jag mycket bättre och började svettas bort febern. Så vi får se om jag går till min praktikplats imorgon! Vill inte vara sjuk flera gånger från praktiken annars måste jag ta igen det på t.ex sportlovet eller något ...

DAY 4 MY FIRST LOVE

Jag har haft en del pojkvänner hit och dit men inga som var seriösa eller bra. Så jag vill helst inte skriva om dom för de är inga bra minnen, speciellt inte det senaste förhållandet som egentligen var min första kärlek. Men nej, det vill jag inte ta upp för mina vänner vet hur dåligt jag mådde då.

Min första kärlek är Andreas. Killen som jag är tillsammans nu med. Jag träffade honom första dagen han började i min klass, två dagar efter skolan början. Han bytte från SM till BF, vilket jag är stört glad över!
Jag såg honom gå igenom BF korridoren och gå in i vårat klassrum. Han hade en blå tröja på sig, mjukisbyxor och sin bag. Min första tanke om honom var "Fyfan vad snygg han är!". Fattar ni hur glad jag blev när våran lärare sa att han skulle börja i våran klass? Äntligen hade jag någon snygg kille att titta på. ;)
Jag kan erkänna, att jag stalkade honom lite, hahaha. Inte så där jätte mycket. Men dom kompisarna han var med i klassen, dom var jag med. Jag försökte att prata med honom, men det gick inte så bra för jag var så himla blyg i hans närhet. När vi slutade skolan så försökte jag gå ikapp honom, men det blev oftast en pinsam tystnad när vi gick hemåt. Hahah fyfan vad töntig jag var. Men så är det när man gillar någon!

Jag kommer ihåg första dagen jag var med honom utanför skolan. Det var jag, Andreas, Martin och Jeremy. De skulle beställa biljett till Eksjö stadsfest och äta pizza.  De frågade mig om jag skulle hänga med och äta pizza, men jag sa att jag inte visste för jag ville höra vad Andreas skulle göra. Skulle han äta pizza så skulle jag också det. Skulle han gå hem så skulle jag ta sällskap med honom. Han sa att han skulle äta pizza, så ni kan ju gissa vad jag gjorde.
Efter stan gick jag, Andreas och Martin hem till Andreas för Martin skulle låna en dator från honom. Jag var så himla trött så jag låg i hans säng sen så kom Andreas och låg på mina ben. Ni kan ju förstå hur mycket det pirrade i magen!

Våran första puss var hemma hos mig. Andreas frågade mig om jag ville vara med honom på en söndag och titta på film, och självklart ville jag det?! Jag hade fixat mig en timme för tidigt. Satt i fönstret och tittade om han kom. Herre gud vad nervös jag var! Tittade mig i spegeln flera gånger för att fixa håret.
Vi tittade på någon skräckfilm, för hur mysigt är det inte när en kille håller om en? Men smart som Andreas är så fattade han inte att jag ville det, haha! Men efter filmen, så började han närma sig mot mig mer och mer och så pussade han mig. Den dagen kändes verkligen som att vi var tillsammans för vi pussades lite då och då och höll om varandra, precis som vi gör idag, men det tog lite tid innan vi blev tillsammans. Jag var helt förvirrad efter Andreas hade gått hem, om han gillade mig eller inte, om han var seriös med pussen eller inte. Jag frågade honom om han gillade mig och jag fick ett "vet inte". Jag var faktiskt rädd för att bli kär, att älska honom, för jag visste inte hur han kände eller hur det skulle sluta, eller om det skulle bli som i mitt förra förhållande? Jag visste inget. Men jag tog risken och blev kär. Absolut inget jag ångrar!

Varje gång jag hör Andreas säga att han älskar mig så blir jag lite tårögd. Verkligen varje gång. För jag ser så tydligt i Andreas ögon att han menar det så himla mycket. Mitt hjärta slår några extra snabba slag då och mitt leende blir bara större och större.

Han är så himla fin, på både insidan och utsidan. Han är the perfect guy for me. Finns så himla många bra saker han gör för mig. Jag förtjänar inte en sånhär bra kille! Vad har jag gjort för att förtjäna dig, Andreas? Jag lever verkligen i min dröm. Enda sen den första dagen jag såg dig så ville jag ha dig .. Fattar inte att jag fick så som jag ville.
Du är så himla fin emot mig. Behandlar en tjej så som man ska. Du tröstar mig verkligen alltid när jag är ledsen och samtidigt så får du mig och le när jag gråter. Du skrattar åt mina dåliga skämt. Du skrattar till och med åt dina dåliga skämt, haha! Åh, vad jag älskar dig, Andreas!

Förlorar jag dig så rasar hela min värld ner. Men när du sa idag, att jag aldrig kommer förlora dig fick mig och inse att du kommer verkligen aldrig lämna mig. Vi har varit tillsammans i fem månader den 13 februari. Fem månader? Det känns som vi har varit tillsammans i flera år, men samtidigt i någon dag. Tiden går så himla snabbt med dig. Jag är glad som har dig i mitt hjärta för det är du som får mig och må såhär bra.

Jag vet inte mer vad jag ska säga. För tillfället är jag slut på ord. Kan erkänna en pinsam sak .. Grät samtidigt som jag skrev detta hehehe ... Har blivit sån lipsill nu för tiden! Man kanske blir mer känslosam när man är kär i världens underbaraste kille?

Btw så har jag en hemsida som jag är medlem på som handlar BARA om dig, Andreas. Bilder med texter på. Varje bild handlar om dig. http://highwaydude.tumblr.com



MISS

Jag saknar min gamla klass rätt mycket. 9D. Jag kommer ihåg första gången vi skulle träffas. Alla var så blyga och stod i små gruppen. Ingen vågade prata med någon. När vi alla gick in Aulan och skulle presentera oss för varandra så var jag tillsammans med Rosanna. Hon har blont hår med lugg och en rosa tunika med döskallar på.

I sjuan cyklade vi alla till Nävelsjö(?) och spenderade natten där. Fyfan vad kul det var! Vi satt i en ring framför elden och Agneta berättade olika spökhistorier. Sen skulle man gå en spökrunda igenom skogen! Jag var för feg och stannade själv ensam i källaren. Hahha så himla dum i huvudet som stannade själv? För hon berättade spökhistorier om det huset.

I nian åkte vi till Stockholm. Så jävla kul var det! Vi åkte med alla nior från Mogärde klockan 06:00 på morgonen. Gick inte och la mig den natten utan var uppe som många andra. Det var sjukt kul i bussen! Riktigt många killar moonade, hahaha! (visade röven för andra bilar) Endel fes så man knappt kunde andas, och vissa gjorde bus när man sov på bussen. Jag sov i samma rum som Sara, Fanny och Emma på vandrarhemmet. Kan säga att vandrarhemmet var sjukt stort! Trodde inte att det var så stort! Men lite läskigt också, för det påminde mig om filmen The Shining.
Första dagen åkte vi till två olika museér har jag för mig. Kanske till och med tre. När vi var klara där fick vi gå på stan i några timmar. Hittade ett par jeans som jag fortfarande tycker om och hittade ett linne för dum som jag var så tog jag bara med mig tjocka kläder för jag trodde det skulle vara kallt ... På kvällen åkte vi till Gröna Lund. Åh fyfan vad kul det var! Aldrig gjort något så kul i hela mitt liv. Trodde jag skulle dö på varje karusell jag åkte. Skrek så mycket så jag blev hes och kunde inte andas, hahaha!
Nästa dag åkte vi tyvärr hem ... Ville verkligen inte hem! Saknar Stockholm så jävla mycket!

Vi hade spexfoto någon dag innan vi slutade skolan. Så kul att alla klädde ut sig! Själv var man en utav dom männen som är med i The Kiss, och det var Edina också!
Sen hade vi skolavslutning. Det finaste jag gjort med min klass. Alla var så himla fina uppklädda och stiliga. Jag höll faktiskt tillbaka mina tårar så jag inte skulle gråta framför alla. Ville likzom intäh förztöra sminketh. ;ssss

Men jag saknar min klass så himla mycket. Alla var kompisar med alla och det är så det ska vara! Vi var så himla trygga ihop och hade två världens bästa lärare. Marcus och Cilla. Saknar dom så himla mycket ... Saknar er så himla mycket! Jag älskar er.

Stockholm











I slutet av sjuan



Skolavslutningen i nian





Spexfoto




RSS 2.0