PARTEEEY

Konstigt nog så gick jag och la mig 23:00 igår? På en fredag? Fast egentligen är det inte så konstigt, gymmade igår med klassen! Okej ... Jag gjorde inte så himla mycket men blev ändå rätt så trött! Sen vaknade jag alldeles för tidigt. Runt 09:00! Men men! Snart blir det att hoppa in i duschen och sen möta Ivanka och Radenka på solariumet. And then and then and then ska vi troligtvis till Radenka, eller i alla fall jag. Hon ska sminka mig så fint så och fixa oss tills ikväll! Det är nämligen så att två fina tjejer ska ha en 18-års fest ikväll! Är rätt så taggad och det kommer nog bli superkul!

Kom ihåg att ni kan fortfarande ställa frågor i frågestunden! ↓

-


SAY THAT YOU LOVE ME

Efter skolan gick jag och Andreas till Establo och JC för att prova kläder inför modevisningen. Fick testa en riktigt fin söt klänning för 299 :-. Passar perfekt till sommaren. Funderar faktiskt att köpa den. Tyvärr finns inte klänningen ute på internet, men det är en beige spetsklänning som är utan axelband.

Andreas hade berättat om någon film som heter "Säg att du älskar mig". Det handlar om en tjej som blir våldtagen av två killar. Både hon och killarna är onyktra. Hon får massa problem hemma, i skolan och med sina vänner pga. detta. Det tog rätt lång tid tills hon samlade ihop mod så hon kunde polisanmäla våldtäcktet.



VAD SÄGS OM FRÅGESTUND?


FATZZZOOOO

Helt ärligt så borde jag vara smällfet så mycket onyttigt som jag äter!
Fredag: Pommestallrik
Söndag: Hamburgare, Toffife, två choklad och en marabou.
Idag: En helt chipspåse, ballerina och en choklad.

Fatzzzzooo on high level! ;ppPppPpp Som tur är så går jag aldrig upp i vikt, hur mycket jag än äter! 



MAKE UP



Nu blev det en till bild på mig! Men inte ska ni klaga, för jag tar väldigt sällan bilder på mig själv. Igår så hade jag så himla tråkigt och orkade inte plugga, så jag försökte sminka mig lite fint fixade lite håret och så, då fick jag lust att ta lite bilder! Och det är väldigt sällan jag sminkar mig sådär mycket. Tänk att jag ens orkade när jag inte ens skulle ut någonstans, haha! ;) Men nöjd blev jag i alla fall!

HEJ :)


NIGHTMARE

Hade en konstig mardröm inatt. Vad jag minns så lekte jag en lek som man dör av. Träffade Sofi och Frida på Willys. Tror dom var siamesiska tvillingar för dom satt på samma stol i samma kassa och jobbade. Helt plötsligt kom jag till en fest och jag mådde sjukt dåligt. Andreas sa att vi skulle in i ett hus så jag skulle lugna ner mig, men där inne var den ondska grejen som man inte kunde se utan bara känna av. Jag kunde inte vara där inne så jag stack ut och helt plötsligt känner jag att något rinner från min vagina, så jag drog ner byxorna framför alla, så ser jag att något svart kommer från mig, som rinnande vatten! Jag var helt likblek i ansiktet och satte mig hos Eva och Natha för att ta en cigg, när jag väl tänder den som släcks den och pappret och tobaken smulas ner ... Sen skakade jag så mycket så jag dog...
vaknade 06:20 och var igenomsvettig! Var skit rädd så jag satte på datorn och en film, men somnade om till 07:44, så jag "stressade" till skolan och kom 15 minuter försent. Äh, what ever.

-


ZzZZzzZzz

Somnar vilken sekund som helst. Var uppe till fyra i natt för ville vara snäll och skriva med Andreas medans han var rätt full och festade, sen är han ju så söt och väcker mig 09:30 .... Tack. :) Inte så konstigt att jag är trött när jag knappt har sovit något och är uppe så sent!

För övrigt är (tror) jag färdig med all fakta angående min uppsatts. Sutit i snart två timmar med den. Har skrivit sammanlagt sex sidor (stolt!!!) och det är bara fakta. Nu menade jag inte att jag skrev sex sidor just idag, utan sen vi fick uppgifte. Ska ha med analys, framsida, innehållsförtäckning blablabla, grejer som ni inte bryr er om. Kommer bli rätt många sidor. MVG MVG MVG MVG!

MEN NU ... hade jag tänkt dra till köket och äta choklad och sen gå och sova i alldeles för få timmar och vara sur imorgon för ja ... jag sov för lite OCH ska plugga matte hela dagen i tre dagar. Skjut mig. :)

Sorry

I know, i know, min uppdatering är så himla dålig. Men jag är knappt hemma. Är ute hela tiden känns det som. Kommer inte bli bättre uppdatering inför veckan för då ska jag råplugga inför matte provet med Radenka, och när man pluggar med henne så är det verkligen plugg som gäller!

Igår så vaknade jag på fel fot kände jag. Var så himla sur när jag vaknade, men som tur var så gick det över när jag träffade Ivanka. Vi gick ner till stan och köpte lite mumsgrejor och åt det hos henne. Efter klockan 18:00 gick jag vidare till Edina! Hennes pappa skjutsade mig, Esmeralda och Suzanna till Ekenäs hos Rosanna. Självklart tittade vi på skräckfilm för jag var så himla sugen på det! Älskar att titta på skräck hos Rosanna för hon har rätt stort hus och en läskig korridor. Kan ju säga att jag inte vågade gå på toa själv efter filmen, även om den inte var läskig.
A Nightmares on Elm Street

Idag fyller min finaste 18 år! Gick hem till honom och åt en mysig middag med hans syskon och tittade på film. Verkligen mysigt! Min helg har varit super bra och nästa helg kommer bli mycket bättre! 18 års fest för två andra brudar då. :)

-


BRUM BRUM

Idag följde min sötis med mig hem! Åt munkar och massor med kakor och tittade lite på Love And Other Drogs som var dålig. Tur att vi inte såg den på bion för jag var så envis med att se den, men den gick inte i Vetlanda.

När jag skulle följa honom hem så kommer Linn och Ida med bil! Linn har precis skaffat körkort så enligt henne blev vi "tvingade" att åka med , haha! .. Hon skulle visa hur bra hon är på att sladda med bilen, vilket inte gick så bra ... Hahahha! Blev ärligt talat lite rädd ... Sen åkte vi till Ekenäs och hämtade Simon och nu är jag här! Ska nog sova vilken minut som helst för är riktigt trött!

6 months ♥

Ett halvår med dig idag, Andreas. Världens bästa halvår jag någonsin har haft och jag någonsin kommer ha. Jag har kommit dig så himla nära detta halvåret. Från främlingar där vi inte visste något om varandra till bästa vänner och pojk/flickvän där vi vet allt om varandra. Jag har aldrig öppnat mig såhär mycket för någon som jag har gjort för dig. Jag delar med mig allt med dig. Du vet alla mina hemligheter och allt om mig, verkligen allt och jag litar på dig, mer än 100 %. Jag har aldrig trivts så bra med någon kille så som jag gör med dig. Du får mig känna mig så himla trygg när du håller om mig och pussar på mig, för då vet jag att du aldrig lämnar mig och släpper inte taget om mig.

Jag har aldrig varit såhär kär som jag är nu. Tänk att jag fortfarande är lika kär som jag var för sex månader sen.  Jag känner fortfarande det dära pirret i magen innan vi ska träffas. Jag får världens största leende när du skriver till mig. Jag spricker av lycka när du säger att du älskar mig. Jag vet inte vad jag ska ta mig till för du gör mig så himla lycklig så jag blir galen, och det har du märkt själv!

Jag älskar dig idag, imorgon & för alltid. ♥

STEP BROTHERS

Igår kilade jag iväg till Ivanka på kvällen. Vi solade med Radenka! Var verkligen tvungen och fixa till min bränna från förra gången jag solade med Ivanka. Hahaha asså gud .. den är jätte hemsk och Ivanka skrattade som fan åt mig för den är så ful ...... fast ah, hon skrattar åt allt jag gör och säger. :):):):):)
Vi tittade på en sån himla fin film också! Letters to Juliet. Riktig romantisk film. Började gråta, som till alla filmer enligt Andreas. :):):):)



Just nu ligger jag i soffan och tittar på Step Brothers på kanal 6. Än så länge så är den okej och hyffsat rolig. :)

WHICH SHOE?

Oj, 62 besökare igår! Thank you!
Idag var jag riktigt duktig som vaknade 06:45 även om jag hade sovmorgon till 09:35. Lat som jag är så orkade jag inte gå till skolan, så jag tog bussen ... Igen B-) Pengmaskinen funkade inte så jag fick åka gratis, ännu bättre! B-)

Längtar tills min klänning kommeeeerrrrr så jag kan prova den och känna mig fin hihi! Men vet bara inte vad jag ska ha för skor. Antingen mina svarta converse (Som ser lite smått gråa ut dvs. utslitna!) eller mina pumps som jag inte kan gå i för jag kan inte gå i klackskor MEN DOM ÄR FINA, OK? Blir 179 cm lång i då. Kommer kännas så fult för kommer bli 5 cm längre än Andreas haha ......





GOOD NIGHT

Nu säger jag och min dator godnatt! Fick bara två timmars sömn inatt eftersom jag låg och tänkte på verkligen allt och inget och ja ... då slutar det med att man somnar 05:30! Snacka om att jag var sur verkligen hela dagen. Sorry om det gick ut på er, speciellt dig Andreas haha!


DRESS

Hej jag har beställt en klänning. :):):):):) De flesta är nog stolta över mig för alla mina vänner vet att jag hatar ha klänning men denna fastnade jag verkligen för! Hur många klänningar har jag? Två stycken skulle jag tro..
En från H&M som jag köpte i 7an till skolavslutningen och en från BikBok som jag köpte till 9ans skolavslutning. Fast detta är nog sista gången jag handlar på nätet för fyfan vad jobbigt det är och skriva in alla siffror ... Mamma var tvungen att hjälpa mig för så svårt och komplicerat var det .... Tycker jag! :(



349:-
http://nelly.com




SUN

Åh vad glad jag blev när solen lyste in i mitt rum! Okej ... Den väckte mig klockan 09:00 men det är okej, för jag somnade om till 12:00! Snacka om att jag var trött igår .. Gick och la mig 23:00 när jag kom hem. Men jag klagar inte, sömn är det bästa som finns. :)

Alldeles snart så kommer Ivanka och hämtar mig med bilen. Hon ska övningköra hit .... I DONT WANNA DIE. Nej men det gör jag väl inte, eller? .... Blir en heldag med henne. Var längesen jag var det. Ska bli kul! ♥

SAY WHAT

JAG HAR INGEN ANING OM VAD JAG SKA SKRIVA. Kanske därför jag inte får några kommentarer :( .....

Såg att två finsaker hade länkat mig i deras blogg! Edina och Esmeralda. För övrigt så saknar jag er tjejer! + resten av gänget. Trisst att vi inte går i samma klass.

Säg ärligt nu, vad vill ni se i bloggen? Jag har ingen aning själv ... Jobbigt med bloggtorka. :(

FUCK YOU SUMMER

Längtar inte till sommarlovet. Är tvingad till att vara borta i en hel månad i Bosnien och jag kan inte göra ett skit att stanna i Sverige. Men gud så kul det kommer bli att vara utan Andreas i 1 månad, utan mina vänner, utan internet, utan mobil, utan att ha kul och bara vara med mina föräldrar. MEN GUD SÅ KUL DET KOMMER BLI!!!!! :):):):):):) (ironi!)
Tänker verkligen göra ALLT för att inte åka med dom. Jag vägrar att gråta varje dag och natt och vänta tills jag åker hem i en hel ful månad!

Med andra ord så är mitt sommarlov förstört riktigt jävla kukmycket.

RSS 2.0